Infographics & Visuele notulen

Je bent hier: Studio Edward Kobus > Diensten: Veelzijdig tekenwerk > Infographics & Visuele notulen

Informatie in één oogopslag overbrengen, precies dat is wat infographics en visuele notulen doen. Infographics worden gebruikt om moeilijke materie uit te leggen. Visuele notulen kunnen worden gemaakt bij een vergadering, presentatie of studiedag om een verslag in beeld te maken. Een praatplaat.

Zowel infographics als visuele notulen zijn uitermate handig om op social media te delen, of binnen je organisatie. Ze maken vaak een levendige indruk en bieden ruimte voor (subtiele) humor of een knipoog.

Werkwijze

Klaar om in te lijsten: visuele notulen

Wat houdt live tekenen in? Impressie van visuele notulen.

Voor zowel de visuele notulen als de infographics geldt dat vooraf wordt vastgesteld in wat voor stijl het moet en wat de uitgangspunten zijn. Bij een infographic kan bijvoorbeeld vooraf een procesbeschrijving of een artikel met informatie worden aangeleverd.

Voordat een infographic wordt uitgewerkt, levert Studio Edward Kobus altijd eerst een schets aan. Dit geeft de mogelijkheid tot feedback.
Bij visuele notulen wordt het product zoveel mogelijk ter plekke gemaakt. Echter, de oplevering volgt na het evenement. Ook hier is  ruimte voor feedback op basis van het voorlopige product.

Het uiteindelijke beeldmateriaal leveren we (digitaal) in verschillende bestandsformaten aan. Geschikt voor drukwerk en digitaal (online) gebruik.

Is dit iets voor mij, die infographics of visuele notulen?

Infographics zijn bij uitstek geschikt voor (interne) campagnes. Of gebruik het om jouw product in de markt te zetten. Deze ‘praatplaten’ zijn ook bij uitstek geschikt voor het onderwijs.

Visuele notulen brengen onder meer vergaderingen, studiedagen of presentaties op een levendige en heldere manier in beeld en zijn voor meerdere doeleinden geschikt.

Wat kost het?

Op basis van jouw vraag maken we een offerte op maat. Ter indicatie: Ga uit van een vanaf-prijs van €350,– exclusief BTW.

Dit krijg je:

> Je informatie of verhaal in 1 oogopslag duidelijk;
> Een uniek product met een fun-factor waar mensen graag naar kijken;
> Ruimte voor subtiele humor (knipoog);
> We bieden altijd 1 gratis feedbackronde;
> Het eindproduct is geschikt voor digitaal gebruik en drukwerk.

Bekijk voorbeelden in ons portfolio >

Contact

Heb je een vraag over deze dienst of wil je een offerte? Neem contact op met Studio Edward Kobus!

My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress