Lienoord, een gefantaseerde blik op Nienoord

Kunst in opdracht (commissies)

Je bent hier: Studio Edward Kobus > Diensten: Veelzijdig tekenwerk > Kunst in opdracht (commissies)

Jij wilt een kunstwerk van Studio Edward Kobus aan je muur, maar je wilt zelf het onderwerp en/of de stijl bepalen? Met de diens Kunst in opdracht kun je Studio Edward Kobus aan het werk zetten voor een uniek kunstwerk op basis van jouw idee. Voor aan jouw muur, of op de voorkant van je trouw- of geboortekaart.

Wil je een tekening van je huis of liever iets anders? Je favoriete boom bijvoorbeeld? Je stad? Je fiets? Bedenk het maar, het is tenslotte kunst in opdracht. En jij bent de opdrachtgever.

Kunst in opdracht: Prinsentuin Groningen, pentekening

Kunst in opdracht particulier: Pentekening Prinsentuin, Groningen

Werkwijze

We kijken altijd eerst naar wat jij wilt. Wat voor kunstwerk heb je voor ogen? Wat vind je mooi. En wat vind je afschuwelijk? Waar moet het komen te hangen en welke stijl past bij jou?
Voor het tekenen van je huis is het vrij eenvoudig. We vragen je een representatieve foto van je huis op te sturen en tekenen het vervolgens uit.

Voor een vrije opdracht: Als wij een goed beeld hebben van jouw wensen maken we eerst een schets in potlood. Zo kun je duidelijk zien wat er in de tekening komt en hoe de compositie wordt. De schets is natuurlijk een schematische tekening, maar het geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten. Het geeft tegelijkertijd de mogelijkheid om feedback te leveren. Dat gaat een stuk lastiger als de tekening in inkt is uitgevoerd!

Als de schets je goedkeuring heeft, wordt het eindproduct gemaakt: jouw eigen unieke kunstwerk. Rest jou alleen nog dit dilemma: Laat je hem inlijsten of gebruik je hem als voorkant voor je trouw- wens of geboortekaartje?

Is kunst in opdracht iets voor mij?

We maken tekeningen in opdracht voor alle particulieren. Dus ja, als jij een tekening van je huis wilt, of je hebt een andere opdracht die je graag door Studio Edward Kobus met de hand laat uitvoeren, neem contact op!

We maakten eerder al tekeningen voor geboortekaartjes, landschappen voor aan de muur, stadsgezichten en diverse tekeningen van woonhuizen. Bekijk voorbeelden in ons portfolio »

Wat kost kunst in opdracht?

Dit is afhankelijk van wat je wil. Wij doen daarom altijd een prijsvoorstel op basis van jouw wensen. Van invloed op de prijs is bijvoorbeeld de stijl waarin je kunstwerk moet worden uitgevoerd, maar ook de grootte en de hoeveelheid detail.

Dit krijg je:

> Een uniek kunstwerk met jouw wensen daarin verwerkt;
> Jij bepaalt de onderwerpkeuze;
> Samen bepalen we de stijl van tekenen;
> We bieden altijd 1 gratis feedbackronde, op basis van een schets en/of voorstudie.

Bekijk voorbeelden in ons portfolio >

Contact

Heb je een vraag over deze dienst of wil je een offerte? Neem contact op met Studio Edward Kobus!

My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress