Tekeningen en illustraties

Illustraties & Tekeningen

Je bent hier: Studio Edward Kobus > Diensten: Veelzijdig tekenwerk > Illustraties & Tekeningen

Studio Edward Kobus levert illustraties en tekeningen. Er zit een verschil tussen die twee termen. Een illustratie draagt vaak bij aan een boodschap (en is dus illustratief). Een tekening staat meer op zichzelf.

Tekeningen en illustraties

Impressie van onze illustraties

Illustraties

De illustraties van Studio Edward Kobus kom je tegen in boeken, folders, websites en meer. Eigenlijk overal waar beeld iets kan bijdragen aan de boodschap die moet worden overgebracht.
Soms om informatie duidelijk over te brengen. Soms om lezers verder mee te nemen in een verhaal.

Bekijk voorbeelden van onze illustraties in ons portfolio »

Tekeningen

Onze tekeningen zijn niet zelden te bewonderen in huiskamers en kantoorruimtes. Voor particulieren en bedrijven maken we tekeningen in opdracht. Een tekening hoeft niet direct ondersteunend te zijn aan een boodschap, maar kan bijvoorbeeld een product weergeven. Of een bedrijfspand.

Bekijk voorbeelden van onze tekeningen in ons portfolio »

Maatwerk

Of het nu gaat om illustratief werk of, op zichzelf staand commissiewerk: Studio Edward Kobus gaat altijd voor maatwerk.
Voordat er ook maar een streep op een papier wordt gezet, stemmen we jouw wensen af op het gebied van stijl, onderwerpkeuze en het medium (online en/of print) waarvoor het werk bedoeld is.

Studio Edward Kobus gaat voor jou aan de slag

We verkennen graag de mogelijkheden samen met jou. Maak een afspraak via onze contactpagina of stuur een email naar studio@edwardkobus.eu. Tot snel!

Generic placeholder image