Logo ontwerp

Je bent hier: Studio Edward Kobus > Diensten: Veelzijdig tekenwerk > Logo ontwerp

Studio Edward Kobus ontwerpt logo’s. Beeldmerken die een bedrijf of instantie smoel geven. Herkenbaarheid. Als bedrijf of instantie wil jij je onderscheiden van de massa. Je wilt duidelijk herkenbaar zijn en laten zien waar je voor staat.
Een goed ontwerp van je logo weerspiegelt je identiteit. De ontwerpen van Studio Edward Kobus zijn daarom altijd uniek. We leveren maatwerk. Ons logo ontwerp is altijd creatief, doordacht en representatief.

Werkwijze

We kijken altijd eerst naar wat bij jou past. Waar sta je voor? Wat is het doel van je bedrijf? Wat wil je uitstralen? Maar ook: Wat vind je mooi. En wat vind je afschuwelijk?

Als wij snappen met wie we te maken hebben, en wat jouw logo moet verbeelden gaan we aan de slag. We leveren vaak meerdere opzetjes of schetsen aan die volgens ons zouden passen. Maar de uiteindelijke keuze voor een logo ligt bij jou. Zo heb jij uiteindelijk het laatste woord over het logo ontwerp.

Het door jou gekozen logo werken we vervolgens tot in de puntjes uit. We leveren het aan in verschillende bestandsformaten. Zo heb je voor elk medium, voor online of op papier, altijd het juiste logo paraat.

Is dit iets voor mij?

Studio Edward Kobus ontwerpt logo’s voor bedrijven, stichtingen, sportverenigingen, winkels, huisartsen… Noem maar op. Grote kans dat we ook voor jou aan de slag willen. Kijk in ons portfolio wie je voor zijn gegaan →

Wat kost het?

Op basis van je vraag maken we een offerte op maat. Ter indicatie: Ga uit van een vanaf-prijs van €455,– exclusief BTW.

Dit krijg je:

> Een uniek en herkenbaar logo
> We luisteren goed naar waar jij voor staat
> We ontwerpen op basis van wat jij wil uitstralen
> We bieden altijd 1 gratis feedbackronde
> Het eindproduct is geschikt voor digitaal gebruik en drukwerk

Bekijk voorbeelden in ons portfolio »

Contact

Heb je een vraag over deze dienst of wil je een offerte? Neem contact op met Studio Edward Kobus!

My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress