Logo-ontwerp

Je bent hier: Studio Edward Kobus > Diensten: Veelzijdig tekenwerk > Logo-ontwerp

De dienst ‘Logo-ontwerp’ is er voor bedrijven of zzp’ers die een herkenbare en onderscheidende identiteit nastreven. Het logo is bij uitstek een uithangbord van je bedrijf. Het zegt iets over je waarden, en je karakter.

Als bedrijf of organisatie wil jij je onderscheiden van de massa. Je wilt duidelijk herkenbaar zijn en laten zien waar je voor staat. Best belangrijk! Studio Edward Kobus neemt het logo-ontwerp dan ook heel serieus.
Een goed ontwerp van je logo weerspiegelt je identiteit. Ons ontwerp is altijd creatief, doordacht, representatief en -niet onbelangrijk- uniek!

Logo ontwerpen uit het verleden van Studio Edward Kobus

Logo ontwerpen uit het verleden van Studio Edward Kobus

Werkwijze

We kijken altijd eerst naar wat bij jou past. Waar sta je voor? Wat is het doel van je bedrijf? Wat wil je uitstralen? Maar ook: Wat vind je mooi. En wat vind je afschuwelijk?

Als wij snappen met wie we te maken hebben en wat jouw logo moet verbeelden, gaan we aan de slag. We leveren vaak meerdere opzetjes of schetsen aan die volgens ons zouden passen. Maar de uiteindelijke keuze voor een logo ligt bij jou. Zo heb jij uiteindelijk het laatste woord over het logo-ontwerp.

Het door jou gekozen logo werken we vervolgens tot in de puntjes uit. We leveren het aan in verschillende bestandsformaten. Zo heb je voor elk medium, voor online of op papier, altijd het juiste logo paraat.

Is zo’n logo-ontwerp iets voor mij?

Studio Edward Kobus ontwerpt logo’s voor bedrijven, stichtingen, sportverenigingen, winkels, huisartsen… Noem maar op. Grote kans dat we ook voor jou aan de slag willen.

Wat kost een logo-ontwerp?

Op basis van je vraag maken we een offerte op maat.

kleurenschema logo

Op basis van je logo kunnen we je ook een kleurenschema leveren voor je website.

Dit krijg je:

> Een uniek en herkenbaar logo;
> We luisteren goed naar waar jij voor staat;
> We ontwerpen op basis van wat jij wil uitstralen;
> We bieden altijd 1 gratis feedbackronde;
> Het eindproduct is geschikt voor digitaal gebruik en drukwerk.

Bekijk voorbeelden in ons portfolio »

Contact

Heb je een vraag over deze dienst of wil je een offerte? Neem contact op met Studio Edward Kobus!

My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress