Impressie van Epic Eddy

Strips en storyboards

Je bent hier: Studio Edward Kobus > Diensten: Veelzijdig tekenwerk > Strips en storyboards

Als jij je wilt onderscheiden op social media, of simpelweg je boodschap iets luchtiger of beeldender wilt brengen, dan zijn strips de oplossing! Wil je een (reclame)filmpje vooraf per scene uitgetekend hebben? Zet Studio Edward Kobus in om een storyboard te maken.

Bekijk de strips van Epic Eddy op onze speciale Epic Eddy pagina »

Ervaring

Studio Edward Kobus heeft veel ervaring met het maken van strips. Van script tot de volledige uitwerking. En van een enkel plaatje met tekstballon, tot een volledige pagina vol actie. Deze ervaring zetten we graag in voor jou.

Wil je graag wat luchtige inhoud toevoegen in je folder of bijvoorbeeld op je website? Of wil je graag een onderscheidende whitepaper of presentatie? Studio Edward Kobus maakt strips op maat. Of je nu zelf al een script hebt, of alleen een idee.

Epic Eddy, strips

Impressie van onze strips

Epic Eddy

Hoe zo’n strip eruit komt te zien? Dat ligt helemaal open en stemmen we graag op jouw persoonlijke wensen af. Maar voor een eerste indruk verwijzen we je graag door naar onze eigen stripheld: Epic Eddy, de ietwat gemakzuchtige maar filosofisch ingestelde werknemer van Studio Edward Kobus.

Onze ervaring met strips komt ook goed van pas voor het maken van storyboards. Net als een strip is een storyboard een beeldverhaal, alleen in plaats van tekstballonnen voegen we hier symbolen toe voor camerabewegingen etc.

Maatwerk

Studio Edward Kobus gaat altijd voor maatwerk. Voordat er ook maar een streep op een papier wordt gezet, stemmen we jouw wensen af op het gebied van stijl, inhoud en het medium (online en/of print) waarvoor het werk bedoeld is.

Studio Edward Kobus gaat voor jou aan de slag

We verkennen graag de mogelijkheden samen met jou. Maak een afspraak via onze contactpagina of stuur een email naar studio@edwardkobus.eu. Tot snel!

Generic placeholder image