Impressie van Epic Eddy

Strips

Je bent hier: Studio Edward Kobus > Diensten: Veelzijdig tekenwerk > Strips

Als jij je wilt onderscheiden op social media, of simpelweg je boodschap iets luchtiger of beeldender wilt brengen, dan zijn strips de oplossing!

Bekijk de strips van Epic Eddy op onze speciale Epic Eddy pagina »

Ervaring

Studio Edward Kobus heeft de nodige ervaring met het maken van strips. Van script tot de volledige uitwerking. En van een enkel plaatje met tekstballon, tot een volledige pagina vol actie. Deze ervaring zetten we graag in voor jou.

Wil je graag wat luchtige inhoud toevoegen in je folder of bijvoorbeeld op je website? Of wil je graag een onderscheidende whitepaper of presentatie? Studio Edward Kobus maakt strips op maat. Of je nu zelf al een script hebt, of alleen een idee.

Epic Eddy, strips

Impressie van onze strips

Epic Eddy

Hoe zo’n strip eruit komt te zien? Dat ligt helemaal open en stemmen we graag op jouw persoonlijke wensen af. Maar voor een eerste indruk verwijzen we je graag door naar onze eigen stripheld: Epic Eddy, de ietwat gemakzuchtige maar filosofisch ingestelde werknemer van Studio Edward Kobus.

Onze ervaring met strips komt ook goed van pas voor het maken van storyboards. Net als een strip is een storyboard een beeldverhaal, alleen in plaats van tekstballonnen voegen we hier symbolen toe voor camerabewegingen etc.

Maatwerk

Studio Edward Kobus gaat altijd voor maatwerk. Voordat er ook maar een streep op een papier wordt gezet, stemmen we jouw wensen af op het gebied van stijl, inhoud en het medium (online en/of print) waarvoor het werk bedoeld is.

Wat kost het?

Op basis van jouw vraag maken we een offerte op maat. Ter indicatie: Ga uit van een vanaf-prijs van €520,– per A4 (1 strippagina + het ontwikkelen van een karakter en de stijl van tekenen), exclusief BTW.

Dit krijg je:

> Een unieke strip
> Een onderscheidende manier om een verhaal te vertellen
> De ultieme manier om jezelf met humor te presenteren
> We bieden altijd 1 gratis feedbackronde
> Het eindproduct is geschikt voor digitaal gebruik en drukwerk

Bekijk de strips van Epic Eddy op onze speciale Epic Eddy pagina »

Contact

Heb je een vraag over deze dienst of wil je een offerte? Neem contact op met Studio Edward Kobus!

My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress