Elke dag een tekening, week 12 | #EdwardsDailyDrawing

Zo begin mei is het makkelijk onderwerpen kiezen. De onderwerpen zelf zijn echter niet makkelijk. Ik denk dat het prikkeldraad tegen de (bloed)rode achtergrond van 4 mei weinig tot de verbeelding overlaat. Mijn oudste zoon die mijn jongste op bevrijdingsdag bij de hand neemt is daar een krachtig antwoord op: Vol goede moed samen de toekomst tegemoet!

Zie hier de resultaten van mijn tiende week #EdwardsDailyDrawing!

Volg me op Facebook, Google+, Pinterest of Twitter voor de dagelijkse updates.

Zaterdag 2 mei 2015

Dromerige cowgirl

Dromerige cowgirl

Zondag 3 mei 2015

Zicht op Oetingen, in het Prachtige Pajottenland nabij Brussel.

Zicht op Oetingen, in het Prachtige Pajottenland nabij Brussel.

Maandag 4 mei 2015

'40 - '45

’40 – ’45

Dinsdag 5 mei 2015

Alvin (4) en Cedric(bijna 2), Bevrijdingsdag 2015.

Alvin (4) en Cedric(bijna 2), Bevrijdingsdag 2015.

Woensdag 6 mei 2015

'Alleen in mijn gedichten kan ik wonen,  Nooit vond ik ergens anders onderdak  Voor de eigenhaard gevoelde ik nooit een zwak,  Een tent werd door de stormwind meegenomen' Uit: 'Woningloze', Jan Jacob Slauerhoff

‘Alleen in mijn gedichten kan ik wonen,
Nooit vond ik ergens anders onderdak
Voor de eigenhaard gevoelde ik nooit een zwak,
Een tent werd door de stormwind meegenomen’
Uit: ‘Woningloze’, Jan Jacob Slauerhoff

Donderdag 7 mei 2015

Daar ging mijn paraplu. Nog even, en de bruisende zwoele avond zou een kille, natte nacht worden.

Daar ging mijn paraplu. Nog even, en de bruisende zwoele avond zou een kille, natte nacht worden.

Vrijdag 8 mei 2015

Mijn sleutels.

Mijn sleutels.

Tags: , , ,
Geplaatst op: mei 8, 2015
My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress