Elke dag tekenen: Overzicht Week 1 #EdwardsDailyDrawing

Het idee: Elke dag een tekening maken, op z'n minst een jaar lang. De onderwerpkeuze is vrij.
Het doel: Kijken wat er gebeurt als je een uurtje Netflix per dag omruilt voor een uurtje tekenen. En hoe ga je om met een gebrek aan inspiratie en tijd? Edward Kobus gaat ervoor!

Het kostte mij m’n lunchpauses. En tijd die ik anders met Netflix had doorgebracht. Maar de eerste dagen, waarin ik elke dag een tekening heb opgeleverd, zitten er op. En het ging eigenlijk best makkelijk. Benieuwd hoe dat zal gaan als de inspiratie op raakt…

Bij deze een overzicht van de eerste week. Begonnen op maandag, dus een kort weekje…

Volg me op Facebook, Google+, Pinterest of Twitter voor de dagelijkse updates.

Maandag 16 februari 2015

Maandag 16 feb 2015 - Mijn elektrische gitaar, gekocht in 1996 bij Akkermans Muziek in Buitenpost. Een Epiphone van het beruchte Junior model dat bekend staat om zijn brute geluid. Ik speel er veel te weinig op. Maar ik kijk er elke dag naar.

Maandag 16 feb 2015 – Mijn elektrische gitaar, gekocht in 1996 bij Akkermans Muziek in Buitenpost. Een Epiphone van het beruchte Junior model dat bekend staat om zijn brute geluid. Ik speel er veel te weinig op. Maar ik kijk er elke dag naar.

Dinsdag 17 februari 2015

Dinsdag 17 feb 2015 - Het is slecht weer. Meneer de Bruin, geheel van deze tijd, is boos. Niet op God. Nee, hij is boos op iets... Wat moet je anders als Ietsist?

Dinsdag 17 feb 2015 – Het is slecht weer. Meneer de Bruin, geheel van deze tijd, is boos. Niet op God. Nee, hij is boos op iets… Wat moet je anders als Ietsist?

Woensdag 18 februari 2015

Woensdag 18 feb 2015 - Geen idee hoe oud deze versterker is. Ik kocht hem in 1996, in Buitenpost. Samen met mijn elektrische gitaar. Toen al noemde men het een oudje. Hij doet het nog steeds.

Woensdag 18 feb 2015 – Geen idee hoe oud deze versterker is. Ik kocht hem in 1996, in Buitenpost. Samen met mijn elektrische gitaar. Toen al noemde men het een oudje. Hij doet het nog steeds.

Donderdag 19 februari 2015

Donderdag 19 feb 2015 - Deze sneakers kocht ik in 2013, bij Errol, in Leeuwarden. Merk: Dekline (Ik vermoed een Nederlandse of Vlaamse achtergrond; DeKleine). Ze liepen heerlijk. En door het intensieve gebruik werden ze elke dag een stukje mooier. Ik kon ze niet wegdoen.

Donderdag 19 feb 2015 – Deze sneakers kocht ik in 2013, bij Er-rol in Leeuwarden. Merk: Dekline (Ik vermoed een Nederlandse of Vlaamse achtergrond; DeKleine). Ze liepen heerlijk. En door het intensieve gebruik werden ze elke dag een stukje mooier. Ik kon ze niet wegdoen.

Vrijdag 20 februari 2015

Meneer de Bruin loopt door een zonovergoten suburb die, op zijn auto na, de jaren 50 in Amerika uitstraalt.

Meneer de Bruin loopt door een zonovergoten suburb die, op zijn auto na, de jaren 50 in Amerika uitstraalt.

Tags: , , ,
Geplaatst op: februari 20, 2015
My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress