Lions Art promotie bij Omrop Fryslân (video)

Samen met scraperboard kunstenaar Kasper van Dijk mocht Edward Kobus kunst initiatief Lions Art promoten bij Omrop Fryslân. Lions Art is een initiatief van T-shirt winkel The Saint en drukkerij Drukvast om Friese kunstenaars een extra podium te geven.

Het is misschien tekenend dat Rudi Dijkstra, eigenaar van The Saint en bedenker van Lions Art, zelf niet kon aanschuiven bij het Omrop Fryslân. Presentatoren Douwe Heeringa en Roelof Lousma moesten het zonder de bevlogen ondernemer stellen omdat die T-shirts stond te verkopen in zijn winkel aan de St Jacobsstraat in Leeuwarden.

Geen probleem. Met Kasper van Dijk en Edward Kobus had Rudi twee ambassadeurs van Lions Art die in zowel Nederlands als Fries Lions Art onder de aandacht te brengen.

Alleen de vraag hoe de T-shirts te wassen bleek een brug te ver voor de tekenaars. Binnenste buiten op 30 graden wist Rudi achteraf aan ondergetekende te melden. Dat u het weet.

Edward Kobus en Rudi Dijkstra op de foto voor het Friesch Dagblad

Lions Art had overigens eerder ook nog de nodige aandacht gekregen van het Friesch Dagblad. Een goede zaak, want dit initiatief is voor zowel the Saint als een steeds groter wordende groep kunstenaars een fantastische manier om kunst te delen.
En zoals Douwe Heeringa heel terecht opmerkte is €25,– geen geld voor kunst.

Kijk snel op Lions Art >>

Tags: , , ,
Geplaatst op: mei 24, 2022
My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress