Maak kunst van je bedrijf (en je werk)

Je werk, dat is een onderdeel van je leven. Of je nu ondernemer bent of werknemer. Je wilt trots kunnen zijn op je werk. Je doet immers je best om een bijdrage te leveren. Aan je bedrijf, maar ook aan de maatschappij. Dat mag gezien worden.

Natuurlijk heb je een budget om te besteden aan goeie marketing en communicatie. Erg belangrijk. Maar hoe laat je de schoonheid en het belang van je bedrijf zien, voorbij call to actions of KPI’s? Maak er kunst van, laat Studio Edward Kobus het verbeelden!

Jouw werk is kunst, laat Studio Edward Kobus het verbeelden!

pentekening van de scheepswerf van Koopmans te Harlingen

Laat je bedrijf vereeuwigen, zoals Koopmans Scheepswerf te Harlingen

Passend bij jouw expertise
Kunst is een breed begrip dat vele associaties oproept. Van vernieuwend en inspirerend tot ambachtelijk en ontzagwekkend. Grote kans dat jouw expertisegebied zich ook zo laat omschrijven.
Al mag degelijk, verrassend, verheffend en choquerend natuurlijk ook.

Moet je dan zelf met penselen en potloden aan de slag? Nou, dat mag natuurlijk altijd. Maar je kunt ook eens aankloppen bij Studio Edward Kobus. Wij kunnen jouw werk of idee verbeelden. In de passende stijl die bij jouw werk past.
Een kunstwerk dat jouw harde werk representeert. Een echte blikvanger waar je niet omheen kan!

product

Toon je product, zoals de hekwerken van Build2Enjoy

Blijvend inspirerend
En nu we je werk dan toch als kunst beschouwen… Hoe blijf je geïnspireerd? Wat hangt er aan de muur van je vergaderruimte? Juist, daar mag best iets hangen wat tot nieuwe ideeën kan leiden.

Sneup daarom door de webshop van Edwardkobus.eu, voor origineel werk en hoogwaardige reproducties.
En zit er in de shop niks voor je bij? Kijk dan rond in ons portfolio. Grote kans dat we een werk voor je kunnen afdrukken. Of ga je liever voor het origineel?

Afscheid Jouke De Vries

Laat je carrierepad verbeelden, zoals dit werk voor de Decaan van de Rijksuniversiteit Groningen

Niet zo bescheiden!
En kom, wees niet te bescheiden. Jouw werk kan immers het verschil maken. Grote kans dat wat jij doet, betekenis heeft voor iemand anders. Natuurlijk ben je kritisch op jezelf. En misschien heb jij je twijfels. Ben je wel goed genoeg? Voldoe je aan de verwachting?
Maar uiteindelijk geeft je zelfvertrouwen, je talent en je passie de doorslag. Eigenlijk net zoals dat geldt voor een kunstenaar.

Draag daarom je creatieve kant uit! Het DNA van jouw werk, jouw bedrijf, laat zich goed vangen in beeldend werk. Het draagt bij aan je onderscheidende vermogen. Het laat in één oogopslag zien wie jij bent en wat je doet.

Een selectie uit onze webshop

Deze diashow vereist JavaScript.

Tags: , ,
Geplaatst op: februari 28, 2020
Generic placeholder image