Nieuw gezicht: Maak kennis met Kyra Numan

Sinds kort is Studio Edward Kobus erkend leerbedrijf voor de opleiding Media vormgeving (MBO4). Dat geeft ons de kans om onze kennis en ervaring te delen, en aanstormend talent te helpen ontwikkelen. Het talent dat voor ons het spits mag afbijten is Kyra Numan. Wie dat is? Lees het in dit interview!

Hey, dat is leuk, een nieuw gezicht bij Studio Edward Kobus! Kun je jezelf even voorstellen?
Zeker! Mijn naam is Kyra Numan, ik woon momenteel in Drachten en ben 18 jaar. Mijn hobby’s zijn: tekenen, gamen en voorheen speelde ik veel gitaar. Momenteel zit ik op het Friesland college Leeuwarden op de opleiding Media Vormgeving.

Kun je uitleggen wat je zo ongeveer komt doen bij Studio Edward Kobus?
Ik probeer veel nieuwe dingen te leren van Edward, ook hoop ik dat we samen elkaar kunnen beïnvloeden in de verschillende opdrachten.

Waar heb je het meest zin in om mee bezig te gaan?
Het leren van Adobe Animate, verschillende illustraties te maken.

Wat vind je leuk aan studeren?
Op de manier hoe ik het momenteel mag doen, via de praktijk route. Dat houdt in dat ik een paar dagen les heb, en de overige dagen stage loop. Ik ontdek alles veel sneller en ben hier meer in gemotiveerd.

Waar hoop je, na het behalen van je diploma, ongeveer te staan?
Ik hoop dat ik online een beetje een naam heb gecreëerd of iets dergelijks en hiermee comissies naar binnen kan halen voor illustraties.

Je hebt al even een dag proefgedraaid, wat is je eerste indruk van je stageplek?
Open en welkom. Ik voelde me zeer gehoord en had zeker het gevoel dat je blij was dat ik er ben.

Heb je in die eerste dag al iets geleerd?
Een aantal kleine dingetjes bijvoorbeeld: In Adobe Illustrator een bestand opslaan met een transparante achtergrond, selectie op kleuren, pathfinder options.

Wat hoop je mee te nemen als je stage voorbij is?
Een leuk portfolio en een verhaal waar ik op terug kan kijken.

Heb je nog een vragen voor Studio Edward Kobus?
Ik ben benieuwd wat ons te wachten staat!

Tags: ,
Geplaatst op: januari 11, 2022
My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress