Tekening: Koopmans scheepsbouw

Studio Edward Kobus maakt werk uit eigen beweging (autonoom) maar ook in opdracht. Zowel voor particulieren als bedrijven. Je hebt de keuze uit diverse tekenstijlen en -technieken. De onderwerpkeuze is vrij, of het nou gaat om een tekening van je huis of, zoals in dit geval, een complete scheepswerf!
pentekening van de scheepswerf van Koopmans te Harlingen

Zicht op de werf van Koopmans Scheepsbouw te Harlingen

De scheepswerf van Koopmans Scheepsbouw is pittoresk te noemen. Studio Edward Kobus maakte deze pentekening in opdracht voor deze voortvarende onderneming.
Hoewel met de hand getekend, is de tekening geschikt voor digitaal gebruik maar ook voor drukwerk op bijvoorbeeld T-Shirts en de bedrijfsbussen.

Koopmans Scheepsbouw restaureert oude (binnenvaart)schepen en verbouwt ze tot woonschepen. Stoer werk waar een dito tekening bij past. Deze pentekening is daarmee meer dan een weergave van een scheepswerf. Het karakter van het bedrijf ligt er als het ware in besloten.

Werk in opdracht

Naast het autonome werk, levert Studio Edward Kobus ook werk in opdracht. Deze pentekening van de scheepswerf van Koopmans Scheepsbouw is daar een goed voorbeeld van. Zowel particulieren als bedrijven hebben baat bij het ambachtelijke tekenwerk van Studio Edward Kobus. Bekijk vooral ook onze pagina over onze diensten of neem contact met ons op.

Tags: , , ,
Geplaatst op: mei 2, 2017
My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress