Praatplaat ‘Versterken gemeenschappen’; Getekend verslag voor Fers

Fers deelt graag kennis over actuele thema’s in het culturele maatschappelijke veld. In 2022 organiseerden ze daarom drie ‘blikverruimers’. Kennissessies waar Studio Edward Kobus een getekend verslag van heeft gemaakt. Een Praatplaat, zoals ze dat bij Fers zo mooi noemen, in dit geval met als onderwerp het versterken van gemeenschappen.

Hoe werkt dat, zo’n getekend verslag?

In het geval van deze kennissessie tekende Studio Edward Kobus op afstand mee. We leverden Fers daarop eerst een voorlopige versie in schetsvorm. De feedback daarop namen we mee in het uiteindelijke resultaat dat we digitaal uitwerkten en inkleurden.

Het resulteert in een levendig getekend verslag waarin de hoofdzaken van het versterken van gemeenschappen benoemd worden, aangevuld met subtiele visuele knipogen en voorbeelden. De praatplaat dient als naslagwerk, maar kan ook gebruikt worden voor presentaties.

Over de opdrachtgever

De partners van Fers in het cultureel-maatschappelijk veld werken elke dag aan het nog mooier maken van Fryslân. Van bibliotheken tot musea en welzijnsinstellingen, zij zijn er om het verschil te maken in onze provincie: waar iedereen kan meekomen én verder kan groeien. Fers helpt hen om dat verschil te vergroten als ruimtemaker en vernieuwer.

De Friese bibliotheken hebben een bijzondere plek in het hart van Fers. Al meer dan 60 jaar is Fers de ondersteuningsorganisatie van de Friese bibliotheken. Samen met de partners vormt Fers een netwerk met een gezamenlijke ambitie: de allerbeste versie van Fryslân. Waar elk mens zijn talenten ontdekt, zijn potentie benut en volledig tot zijn recht komt.
Check de website van Fers >>

Zet Studio Edward Kobus in voor jouw visuele notulen

Heb jij een workshop, presentatie of themadag en wil je hier een visueel verslag van? Zet Studio Edward Kobus aan het werk. Lees meer over onze dienst Visuele notulen & Infographics.

Tags: , ,
Geplaatst op: november 8, 2022
My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress