Stuur kaartjes tegen Corona! (En steun het Rode Kruis)

Studio Edward Kobus wil niet blijven toekijken. Koop daarom een set van 3 of 5 ansichtkaarten in onze webshop. Steek een hart onder de riem van iemand via de post en steun het Rode Kruis!

Geen zin om de hele blog te lezen? Ga direct naar de webshop (klik), koop een set van 3 of 5 kunstkaarten en steun het Rode Kruis!

Het leven van een tekenaar tijdens de corona-crisis: De kinderen krijgen -naast hun schoolwerk- extra veel tekenles. En dan zijn er nog de lopende opdrachten. Aanpoten, maar voor veel ondernemers in de creatieve segment is dat anders. Die zien hun inkomen wegvallen.

We klagen niet.

Één van de nieuwe kunstkaarten in onze collectie.

Maar dat betekent niet dat we hier bij Studio Edward Kobus lijdzaam toekijken hoe de crisis zich voltrekt. We willen graag een (bescheiden) steentje bijdragen.

Daarom hebben we iets bedacht!

Natuurlijk bel en FaceTime je meer dan ooit tevoren met iedereen die je lief is. En je deelt meer likes op de sociale media dan ooit tevoren.
Maar er is nog iets wat je kunt doen: Stuur een kaartje! Nog beter: Stuur er 10! Koop je die kaarten bij Studio Edward Kobus dan steun je ook nog eens het Rode Kruis.

Naar wie stuur jij je kaartjes?
Aan wie je die kaartjes kunt sturen? OK, een paar suggesties: Opa’s, oma’s, kinderen, vrienden, de minister president, de schoonmaker, de Koning, de vuilnisvrouw, de voltallige medische staf van het ziekenhuis in jouw buurt…

behouden huis kunstkaart

Ook populaire oudere werken zijn nu als kunstkaart verkrijgbaar

Je kiest een kunstkaartje uit die bij de ontvanger past, schrijft er een persoonlijke boodschap op, en klaar.
Nou ja, klaar… Vergeet de postzegel niet.

Karmapunten
Het is een klein gebaar, maar o zo zichtbaar. Ga maar na: zo’n kaartje wordt opgehangen. Er wordt meermaals per dag naar gekeken. En misschien krijg je ook weer een kaartje terug.
Heel goed voor je karma.
En je mag naar de brievenbus lopen.

Ook niet verkeerd.

Bij Studio Edward Kobus verkopen we ansichtkaarten met ons werk erop. Daar verdienen we natuurlijk mee. Maar elke keer als jij bij ons een setje van drie of vijf kaarten koopt, doneren wij een euro aan het Rode Kruis. Die helpen namelijk tegen de strijd tegen Corona.
En koop je een set van 10 kaarten, dan beschik je niet alleen over de complete collectie, maar doneren we 2 euro.

Hop, hop, hop, naar de webshop
Dus waar wacht jij nog op? Kijk in onze webshop voor het setje kaarten dat bij jou past. Stuur jouw liefde de wereld in en steun het Rode Kruis. Kijk nu in onze webshop.


Muzikale ondersteuning: Shocking Blue – Sent me a Postcard

Tags: , , , , , ,
Geplaatst op: april 3, 2020
My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress