Illustraties voor e-learning

Stel: Je maakt een kwalitatief krachtige en doeltreffende e-learning. Maar je wilt alle theoretische kennis graag aantrekkelijker in beeld brengen. Hoe los je dat op? E-learningmaker Lean.nl wist het wel: Schakel Studio Edward Kobus in!

Lean.nl is dé specialist op het gebied van Lean en Six Sigma trainingen. Onmisbaar voor managers en organisaties die zichzelf willen blijven verbeteren.

Lean.nl bood altijd al cursussen aan. Om nog beter organisaties te kunnen helpen, besloot Lean.nl aanbod te vergroten. Lean.nl zette in op een hoogwaardige E-learning.

Aantrekkelijke e-learning

De kennis die gedeeld wordt in deze E-learning is nogal omvangrijk. Gelukkig heeft Lean.nl ze opgedeeld in te behappen modules. Om deze modules aantrekkelijker te presenteren is Studio Edward Kobus ingeschakeld.

Studio Edward Kobus maakte al eerder illustraties en visuals voor Lean.nl. Bij deze opdracht konden we dan ook voortborduren op eerder werk. De stijl zou hetzelfde blijven.
We hebben alle lesstof doorgenomen en hebben illustraties toegevoegd bij in het oog springende onderwerpen.

De illustraties werpen net even een ander licht op de lesstof. Afbeeldingen helpen bij het vasthouden van de aandacht. Ook geven de illustraties extra haakjes om de theorie beter eigen te maken. Deze e-learning is levendiger door de losse illustraties.

Tags: , ,
Geplaatst op: januari 13, 2021
My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress