Lean.nl, illustraties, drukwerk en animaties.

Voor lean-experts Lean.nl maakt Studio Edward Kobus illustraties en de animatie voor op de website. Verder leverden we drukwerk, illustreerden we de e-learning en maakten we visuals voor op social media.

  • Infographic lean
  • Japan excursie
  • foto wikkel chocoladereep
  • illustratie voor excursie audi
  • Illustratie Japanreis lean.nl

Over Lean.nl
Lean.nl is expert in de Japanse managementfilosofie lean en lean six sigma. Het bedrijf biedt organisaties trainingen aan. Daarnaast organiseert het excursies naar bedrijven als Audi en Becks. En ook Japan, de bakermat van Lean, wordt met regelmaat aangedaan.

Animatie
Wie en wat Lean.nl is, wordt niet alleen op de website in tekst verteld. Ook in beeld en geluid! Studio Edward Kobus maakte de introductievideo voor Lean.nl.
De video is ingesproken door Radio 538 DJ Martijn Biemans.

Tekst loopt door onder de video

Aantrekkelijke verpakking
Voor Lean.nl is het belangrijk dat de lesstof achter lean aantrekkelijk te verpakken. Studio Edward Kobus zorgt voor illustraties en infographics. Deze luisteren de bedrijfswebsite op. Het tekenwerk wordt ook gebruikt op social media. Bijvoorbeeld om events aan te kondigen.
En voor de e-learning. De lesstof wordt zo inzichtelijker en visueel aantrekkelijker gemaakt.

Herkenbare uitstraling
De cursusaanbieder gebruikt de verschillende illustraties om de herkenbaarheid te vergroten. Gebeurtenissen worden op social media gedeeld met toevoeging van een speciaal gemaakte illustratie. De stijl is vast en herkenbaar.

Chocolade
Maar de illustraties worden ook voor drukwerk gebruikt. Visitekaartjes in de vorm van opvouwbare vliegtuigen en wikkels voor chocoladerepen bijvoorbeeld. Wie wil er nou geen opleider die chocolade uitdeelt?

Links
> (opens in a new tab)”>Website voice-over >>

Tags: , , , ,
Geplaatst op: mei 8, 2019
My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress