Bedrijfsanimatie: Versterken van de sociale basis

Een bedrijfsanimatie met een vleugje authenticiteit: de video die Studio Edward Kobus maakte voor Zorg met Karakter. Op een heldere manier wordt in beeld gebracht op welke manieren deze zorgondernemer de sociale basis bij zijn cliënten versterkt.

-Tekst loopt door onder video-

Bedrijfsanimatie met een persoonlijke touch

Studio Edward Kobus heeft er voor gezorgd dat de animatie goed bij het karakter van de opdrachtgever past, door de tekenstijl en het kleurgebruik goed op de huisstijl van Zorg met Karakter af te stemmen. Maar misschien wel het mooiste voorbeeld van authenticiteit is dat het bedrijf zelf, begeleid vanuit Studio Edward Kobus, de voice-over heeft ingesproken.
De animatie is perfect voor het gebruik in presentaties, maar kan ook op zichzelf staan. De tekenfilm is zo opgebouwd dat alle geboden informatie aan het einde te zien is in een overzicht. Een hele functionele herhaling.

Beeld bedrijfsanimatie vrijwilligers

Beeld uit de bedrijfsanimatie van vrijwilligers die helpen bij Zorg met Karakter

Meerdere toepassingen

Natuurlijk is de video te zien op Youtube en wordt hij gebruikt bij presentaties. Maar het beeldmateriaal in de video wordt op meerder manieren toegepast. Ze zijn ook uitgedraaid als illustraties die op hun beurt een verduidelijkende rol spelen op de bedrijfswebsite.

Breed animatieportfolio

De bedrijfsanimatie voor Zorg met Karakter past helemaal goed in het brede portfolio van Studio Edward Kobus. Aan de ene kant maken we hele artistieke animaties voor documentaires of videoclips. Maar met net zoveel plezier zetten we onze verbeeldingskracht in voor bedrijven, overheden en organisaties. Van script tot special effects!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Meer info:

Dienst: Animaties
Opdrachtgever: Zorg met Karakter
Jaar: 2022

Tags: , ,
Geplaatst op: maart 30, 2022
My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress