Een nieuwe naam: Studio Edward Kobus | Bericht van de directie

Een artikel als deze zou gestart kunnen worden met een wollige metafoor over een jas die niet meer past. Maar eigenlijk komen we het liefst gewoon maar meteen ter zake. De naam Edward Kobus Design voldoet niet meer...

Daarom een nieuwe naam: Studio Edward Kobus.
Speciaal voor jou, een  gratis illustratie bij je zelfverzonnen metafoor over de jas...

Al goed, dan toch maar een illustratie van een jas die niet meer past…

OK, het is geen wereldschokkende naamswijziging. Maar de nieuwe naam  is wel een stuk duidelijker. En hij zit –daar was de metafoor van de jas al– als gegoten.
Ga maar na: Ontwerpstudio, tekenstudio, animatiestudio…

Wat voor studio?
En om dan toch die metafoor van de jas te gebruiken: hij is ook nog eens gemakkelijk te verstellen. Mochten we het willen, dan zouden we onze focus kunnen verleggen naar die van een filmstudio! Of, noem eens iets geks, een nagelstudio… Verzin het maar.
Het behoort allemaal tot de welhaast grenzeloze mogelijkheden die deze ogenschijnlijk weinig beduidende naamswijziging met zich mee brengt.
Maar nee, voor je nagels -of wat je nog meer kunt verzinnen- hoef je niet aan te kloppen.
Wel voor illustraties, strips, animaties, logo’s enzovoorts. En dat aankloppen kan ‘gewoon’ digitaal, via een nieuw(!) mailadres: studio@edwardkobus.eu

Anoniem kennismaken
Wil je, voor je aanklopt, weten wat voor lieden zich in deze studio ophouden? En wat ze uitvoeren? Maak dan -geheel anoniem- alvast even kennis. Klik hier voor de profielen van alle persoonlijkheden die dit ultra creatieve, multi-inzetbare team vormen. (Je leest het goed, ‘we’ zijn echt enorm bescheiden…)

Namens het team van Studio Edward Kobus,

Edward Kobus, algemeen directeur.

Edward Kobus, directeur van Studio Edward Kobus


Tot besluit, om een en ander te laten bezinken, nog enige muzikale ondersteuning in het kader van de V- V- V- Verandering.

Tags: ,
Geplaatst op: februari 1, 2016
My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress