Elke dag een tekening, week 16 | #EdwardsDailyDrawing

Het was, dat moet ik eerlijk toegeven, best even lastig om elke dag weer een tekening op te leveren. Die honderdste van de week hiervoor was een piekmoment. Daarna kwam de vermoeidheid. Dan komt het erop aan. Doorzetten? Stoppen? Toch maar doorzetten. En gelukkig leverde dat ook deze week weer een aantal geslaagde prentjes op.

Zie hier de resultaten van mijn zestiende week #EdwardsDailyDrawing!

Volg me op Facebook, Google+, Pinterest of Twitter voor de dagelijkse updates.

Zaterdag 30 mei 2015

Een Amerikaanse bedelaar, met heuptas.

Een Amerikaanse bedelaar, met heuptas.

Zondag 31 mei 2015

Snelle schets met balpen: Een kasteeltje tussen groen

Snelle schets met balpen: Een kasteeltje tussen groen

Maandag 1 juni 2015

Op de lagere school droomde ik weg bij bijbelverhalen waar de hoofdpersonen niet zelden op het dak van een huis vertoefden. Ik vroeg me altijd af hoe ze toegang kregen tot het dak. Middels een luik misschien? Of een trap buitenom? Volgens de schoolmeester was zo'n dak niet al te stevig, en kon je alleen langs de rand zitten.  Het was geen antwoord op mijn vraag. En deze tekening geeft het antwoord ook al niet. Zo kun je blijven dromen...

Op de lagere school droomde ik weg bij bijbelverhalen waar de hoofdpersonen niet zelden op het dak van een huis vertoefde. Ik vroeg me altijd af hoe ze toegang kregen tot het dak. Middels een luik misschien? Of een trap buitenom? Volgens de schoolmeester was zo’n dak niet al te stevig, en kon je alleen langs de rand zitten.
Het was geen antwoord op mijn vraag. En deze tekening geeft het antwoord ook al niet. Zo kun je blijven dromen…

Dinsdag 2 juni 2015

Misschien wel mijn fijnste tekening van de week: Fijn toeren door de country side met mijn lief naast mij.

Misschien wel mijn fijnste tekening van de week: Fijn toeren door de country side met mijn lief naast mij.

Woensdag 3 juni 2015

Ik kijk altijd zeer ingespannen als ik teken. Dan oog ik nogal chagrijnig of zelfs kwaad. Het grote voordeel is dat ik niet snel gestoord word. Nadelig wordt het, als ik een zelfportret wil maken. Erg confronterend.

Ik kijk altijd zeer ingespannen als ik teken. Dan oog ik nogal chagrijnig of zelfs kwaad. Het grote voordeel is dat ik niet snel gestoord word. Nadelig wordt het, als ik een zelfportret wil maken. Erg confronterend.

Donderdag 4 juni 2015

Leuker om te tekenen, dan naar te luisteren. De Chinese key-board van mijn zoons.

Leuker om te tekenen, dan naar te luisteren. De Chinese key-board van mijn zoons.

Vrijdag 5juni 2015

Road trippin'

Road trippin’

Tags: , ,
Geplaatst op: juni 5, 2015
My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress