Elke dag een tekening, week 38: Belly & Ames deel 2 | #EdwardsDailyDrawing

Een nieuwe aflevering van Belly & Ames. De politiemannen die het opnemen tegen de gevaarlijke en gewetenloze bende van Crazy Cow. Een nieuwe vijand verschijnt deze week ten tonele: De even charmante als wrede Catarina Catovic!

Bekijk hier de resultaten van mijn 38e week #EdwardsDailyDrawing! Benieuwd naar deel 1 uit de serie van Belly & Ames? Klik hier!

Volg me op FacebookGoogle+Pinterest of Twitter voor de dagelijkse updates.

Zaterdag 31 oktober 2015

De bende van Crazy Cow had de politie hard geraakt. Fysiek en mentaal. Terwijl de politie letterlijk zijn wonden likte, vierden de bende dan ook feest.

De bende van Crazy Cow had de politie hard geraakt. Fysiek en mentaal. Terwijl de politie letterlijk zijn wonden likte, laafden de bendeleden zich aan peperdure whisky.

Zondag 1 november 2015

Om bij te komen van zijn vernedering, liep Belly naar zijn stamkroeg. Hij wandelde via de verlaten kades en broedde op een wraakplan.

Om bij te komen van zijn vernedering, liep Belly, via de verlaten kades, naar zijn stamkroeg. Onderwijl broedde hij op een wraakplan.

Maandag 2 november 2015

Vanuit het niets verscheen ineens Wade Meridius ten tonele. De informant had niet anders verwacht Belly hier tegen het lijf te lopen. Hij had inlichtingen die van het grootste belang waren voor de inspecteur.

Vanuit het niets verscheen ineens de persoon van Wade Meridius. De informant had niet anders verwacht dan Belly hier tegen het lijf te lopen. Hij had inlichtingen die van het grootste belang waren voor de inspecteur.

Dinsdag 3 november 2015

Op dat moment was er een schip onderweg, zo wist Wade te vertellen. Met aan boord een belangrijke tegenstrever van Crazy Cow. Het schip zou aanmeren op 14 februari, en op diezelfde dag zou er een treffen zijn tussen de twee topcriminelen.

Op dat moment was er een schip onderweg, zo wist Wade te vertellen. Met aan boord een belangrijke tegenstrever van Crazy Cow. Het schip zou aanmeren op 14 februari. Op diezelfde dag zou er een treffen zijn tussen de twee topcriminelen.

Woensdag 4 november 2015

Catarina Catovic was de naam van Crazy Cow's tegenhanger. Ze was charmant en intelligent. Tegelijkertijd was ze meedogenloos wreed tegen iedereen die haar in de weg liep.

Catarina Catovic was de naam van Crazy Cow’s tegenhanger. Ze was charmant en intelligent. Tegelijkertijd was ze meedogenloos wreed tegen iedereen die haar in de weg liep.

Donderdag 5 november 2015

Aangekomen in zijn stamkroeg belde inspector Belly direct met Ames. Er moesten zaken worden geregeld en Chuck Ames was degene die hij dat toevertrouwde.

Aangekomen in zijn stamkroeg belde inspector Belly direct met Ames. Er moesten zaken worden geregeld en Chuck Ames was de enige die hij dat toevertrouwde.

Vrijdag 6 november 2015

Later die nacht, ietwat melancholisch door de alcohol in zijn bloed, overzag James Belly de stad. Hij moest lachen om de ironie. Hij, de uitgerangeerde inspecteur die uit the City was verbannen, ging over het lot van duizenden. Als zijn plan zou slagen, kon hij zich onsterfelijk maken! Maar als hij faalde zou zijn stad het strijdtoneel worden van criminele bendes.

Later die nacht, ietwat melancholisch door de alcohol in zijn bloed, overzag James Belly de stad. Hij moest lachen om de ironie. Hij, de uitgerangeerde inspecteur die uit the City was verbannen, ging over het lot van duizenden.
Als zijn plan zou slagen, kon hij zich onsterfelijk maken als hoeder van de veiligheid! Maar als hij faalde zou zijn stad het strijdtoneel worden van criminele bendes.

Wordt vervolgd!

Muzikale begeleiding: Canonball Adderley – Things are getting better

Tags: , , , ,
Geplaatst op: november 6, 2015
My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress