Elke dag een tekening, week 8 | #EdwardsDailyDrawing

Als ik deze week in een thema zou moeten vatten dan zou het hoogtepunten zijn. Een wolkenkrabber. Een havik op grote hoogte... Maar ook een tweede mijlpaaltje: De teller staat inmiddels op meer dan 50 tekeningen. Sporen van vermoeidheid beginnen op te spelen maar worden op pure wilskracht gecompenseerd.

Zie hier de resultaten van mijn achtste week #EdwardsDailyDrawing!

Volg me op Facebook, Google+, Pinterest of Twitter voor de dagelijkse updates.

Zaterdag 4 april 2015

Ofschoon iedereen zo geboren is, baart een naaktportret toch altijd weer opzien. Voor mij is het vooral de studie naar het menselijk lichaam die belangrijk is. Het menselijk lichaam is qua vorm complex. En daarom uitdagend en interessant om te tekenen. Er zullen meer volgen!

Ofschoon iedereen zo geboren is, baart een naaktportret toch altijd weer opzien. Voor mij is het vooral de studie naar het menselijk lichaam die belangrijk is. Het menselijk lichaam is qua vorm complex. En daarom uitdagend en interessant om te tekenen. Er zullen meer volgen!

Zondag 5 april

De lente is een feest. Buiten tekenen behoort dan tot de mogelijkheden. Zonder je daarvoor te moeten insmeren, of extra warm aan te kleden. Vooral in de luwte met een felle zon is het fijn tekenen. Ja ja, de lente...

De lente is een feest. Buiten tekenen behoort dan tot de mogelijkheden. Zonder je daarvoor te moeten insmeren, of extra warm aan te kleden. Vooral in de luwte met een felle zon is het fijn tekenen. Ja ja, de lente…

Maandag 6 april 2015

Tekening nummer 50. Een hoogtepuntje. Daarom de Achmeatoren, het hoogste gebouw in mijn stad (Leeuwarden), als onderwerp. The sky is the limit.

Tekening nummer 50. Een hoogtepuntje. Daarom het hoogste gebouw in mijn stad als onderwerp. The sky is the limit.

Dinsdag 7 april 2015

Nummer 51. De dag na mijn verjaardag. De dag na pasen. Het eieren eten moe en zonder inspiratie ben ik gevlucht in wat ik een makkelijk onderwerp vind. Een brug in tweepuntsperspectief. Gespiegeld in het water met een scherp afgetekende schaduw. Kon minder voor een slechte dag.

Nummer 51. De dag na mijn verjaardag. De dag na pasen. Het eieren eten moe en zonder inspiratie ben ik gevlucht in wat ik een makkelijk onderwerp vind. Een brug in tweepuntsperspectief. Gespiegeld in het water met een scherp afgetekende schaduw. Kon minder voor een slechte dag.

Woensdag 8 april 2015

Nog zo'n dag waar de inspiratie weg bleef en het puur op wilskracht moest. Om mezelf uit te dagen heb ik met kleurpotlood gewerkt. Smaakt naar meer.

Nog zo’n dag waar de inspiratie weg bleef en het puur op wilskracht moest. Om mezelf uit te dagen heb ik met kleurpotlood gewerkt. Smaakt naar meer.

Donderdag 9 april 2015

'Hawks' heet het nieuwste album van Alamo Race Track. Die kwam op nummer 2 terecht in de Vinyl50. Mooi excuus om zo'n prachtig beest te kunnen tekenen.

‘Hawks’ heet het nieuwste album van Alamo Race Track. Die kwam op nummer 2 terecht in de Vinyl50. Mooi excuus om zo’n prachtig beest te kunnen tekenen.

Vrijdag 10 april 2015

Een snelle schets van mijn werkplek.

Een snelle schets van mijn werkplek.

Tags: , , ,
Geplaatst op: april 10, 2015
My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress