Elke dag een tekening, week 9 | #EdwardsDailyDrawing

Deze week heb ik veel met perspectief gewerkt. Verdwijnpunten. Aan de horizon, en ver daarboven. Alles om maar flink de illusie van ruimtelijkheid te geven. Van wasknijper tot straatbeeld.

Zie hier de resultaten van mijn negende week #EdwardsDailyDrawing!

Volg me op Facebook, Google+, Pinterest of Twitter voor de dagelijkse updates.

Zaterdag 11 april 2015

Een snuisterij zoals je die in de Blokker kunt vinden. Decoratief denk ik. Behalve een waxinelichtje er in zetten, kun je er namelijk maar weinig mee. Prima materiaal om na te tekenen. Met kleurpotlood in dit geval.

Een snuisterij zoals je die in de Blokker kunt vinden. Decoratief denk ik. Behalve een waxinelichtje er in zetten, kun je er namelijk maar weinig mee. Prima materiaal om na te tekenen. Met kleurpotlood in dit geval.

Zondag 12 april

Lente? Wat wisten de mensen nou eigenlijk van lente? Nee, meneer de Bruin moest er niks van hebben. Hij bleef dwalen door de herfst. Dat had hij de hele winter immers ook gedaan.

Lente? Wat wisten de mensen nou eigenlijk van lente? Nee, meneer de Bruin moest er niks van hebben. Hij bleef dwalen door de herfst. Dat had hij de hele winter immers ook gedaan.

Maandag 13 april 2015

Soms is de inspiratie gewoon op. Dan teken je een wasknijper. En hoop je er het beste van.

Soms is de inspiratie gewoon op. Dan teken je een wasknijper. En hoop je er het beste van.

Dinsdag 14 april 2015

Ik hou van straatbeelden. Er is altijd veel op te zien. Als tekenaar kun je het er vrij druk mee hebben. Helemaal als je het dan ook nog met flink veel perspectief op papier zet, drie verdwijnpunten in dit geval. De stationsweg in Leeuwarden, met boven alles uit de Achmeatoren.

Ik hou van straatbeelden. Er is altijd veel op te zien. Als tekenaar kun je het er vrij druk mee hebben. Helemaal als je het dan ook nog met flink veel perspectief op papier zet, drie verdwijnpunten in dit geval. De stationsweg in Leeuwarden, met boven alles uit de Achmeatoren.

Woensdag 15 april 2015

Bij het stadhuis in Leeuwarden. Exact 70 jaar na de bevrijding.

Bij het stadhuis in Leeuwarden. Exact 70 jaar na de bevrijding.

Donderdag 16 april 2015

Bloemen zijn niet mijn favoriete onderwerp. Maar deze keer ontkwam ik er niet aan. Ik had op Vinyl50 de recensie gelezen bij ‘Primrose Green’ van Ryley Walker. Ik snelde meteen naar de platenzaak om hem te kopen. En er een tekening bij te maken. Blijkt dat de Primrose Green een plant is. Maar wel een plant waar een hoop mooie symboliek omheen hangt. Zo staat hij symbool voor de jeugd. En er is zelfs een Primrose day, op 19 april nog wel. Komt bij dat ik geen spijt heb gehad van de aankoop van dit album. Hij doet het goed bij de lentezon die mijn huis binnenvalt. Dus ja. Een bloem. Of een plant… Anyways. Rock on!

Bloemen zijn niet mijn favoriete onderwerp. Maar deze keer ontkwam ik er niet aan. Ik had op Vinyl50 de recensie gelezen bij ‘Primrose Green’ van Ryley Walker. Ik snelde meteen naar de platenzaak om hem te kopen. En er een tekening bij te maken.
Blijkt dat de Primrose Green een plant is.
Maar wel een plant waar een hoop mooie symboliek omheen hangt. Zo staat hij symbool voor de jeugd. En er is zelfs een Primrose day, op 19 april nog wel. Komt bij dat ik geen spijt heb gehad van de aankoop van dit album. Hij doet het goed bij de lentezon die mijn huis binnenvalt. Dus ja. Een bloem. Of een plant… Anyways. Rock on!

Vrijdag 17 april 2015

Zomaar een greep uit mijn boekenkast. Tevens een greep in mijn verleden. Van toen ik nog veel las. Toch zal ik deze boeken niet snel verkopen.

Zomaar een greep uit mijn boekenkast. Tevens een greep in mijn verleden. Van toen ik nog veel las. Toch zal ik deze boeken niet snel verkopen.

Tags: , ,
Geplaatst op: april 17, 2015
My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress