Epic Eddy

Epic Eddy, stripheld tegen wil en dank, opzoek naar vrijheid en geluk. Hoewel deze creatie van Studio Edward Kobus (geheel volgens de leer van Epicurus) zoveel mogelijk zoekt naar genot en daarbij pijn en moeilijkheid probeert te vermijden, wordt hij continu geconfronteerd met de wereld om hem heen: Die is niet op gelukzoekers ingericht.
Op deze pagina vindt je alle info over Epic Eddy die je nodig hebt. Met onderaan links naar alle strips!

Wie is Epic Eddy?

Epic Eddy woont in een middelgrote stad, ergens in de periferie van Nederland. Hij heeft het goed voor elkaar, met een mooie vriendin en gezonde kinderen. Toch knaagt er iets. Hij wil wat van zijn leven maken, maar wat?
Hij is opzoek naar geluk en vrijheid. Maar ook naar zingeving. En betekenis.

Grote thema’s voor een stripfiguur. Maar Epic Eddy doet er heel luchtig over. Een strip moet wel om te (glim)lachen zijn natuurlijk! Lees ook het interview met Epic Eddy.

Handige info en links

Studio Edward Kobus is met Epic Eddy aanwezig op de Noordelijke Stripmanifestatie op 2 en 3 juni in de Harmonie te Leeuwarden. Meer info hier »

Epic Eddy heeft een eigen Facebookpagina: Epic Eddy Offical. Die wil je volgen natuurlijk!
Twitteraars volgen de account van Studio Edward Kobus om op de hoogte te blijven van Epic Eddy’s belevenissen.

Oproep: Wil jij leren striptekenen?

Studio Edward Kobus onderzoekt de interesse naar een cursus striptekenen. Heb je interesse? Meld je alvast vrijblijvend aan op deze pagina (klik).

De eerste papieren uitgave van Epic Eddy. Limited Edition!


Epic Eddy op papier!
Studio Edward Kobus presenteer een heuse miniglossy! Hierin staan de eerste strips en het diepte-interview met Epic Eddy. Koop deze uitgave in beperkte oplage in onze webshop »
My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress