Je animaties worden een succes als je Studio Edward Kobus inzet. Korte tekenfilm zijn een effectief medium om jouw product in de markt te zetten. Maar ook om ingewikkelde zaken helder uit te leggen. Studio Edward Kobus sluit hoe dan ook aan bij jouw marketing- of communicatiedoelstelling.

Als het op animaties aankomt zijn we flexibel inzetbaar. Je kunt Studio Edward Kobus inschakelen voor het pure (digitale) tekenwerk. We vinden het leuk en inspirerend om samen te werken met animatiebureaus.
Maar het is ook mogelijk om de complete animatie door ons te laten leveren. Van script tot eindproduct. We betrekken je nauw bij het proces. We schakelen professionele animators en stemacteurs in voor het gewenste eindresultaat.

De animatie start bij jou!

Het verhaal van je eigen tekenfilm start bij jou! We willen passen bij jouw uitstraling. Tot de verbeelding van jouw doelgroep spreken. We gaan dan ook graag met je om tafel, om te kijken hoe we jou zullen helpen met het bereiken van je doelstelling.

De mogelijkheden zijn eindeloos. We geven je daarom graag advies op maat. Mail voor meer informatie naar studio@edwardkobus.eu

My 2014 sneakers

credits Studio Edward Kobus

credits wordpress